Share

Lokotrack® LT1110

Lokotrack® LT1110

Основни характеристики на Lokotrack® LT1110 ™:

  • изградена около мощна дробилка NP1110
  • интелигентна производителност с IC500 контролер
  • ниски работни нива на шум
  • широка гама от налични опции
  • компактни транспортни размери

 

Lokotrack® LT1110 ™ е верижна, самоходна, задвижвана от дизелов двигател трошачна инсталация. Изклкючително здравата конструкция дава възможност за работа в най-тежки условия. Машината е предназначена да произвежда различни фракции в зависимост от настройката и благодарение на подсилената си конструкция може да обработва материал с размери до 250 мм Lokotrack® LT1110 ™ е идеално подходящ за раздробяване на средно твърд камък като варовик и всички материали на минерална основа, като напр. бетон, тухли, асфалт и др.
Мощната ударна дробилка Lokotrack® LT1110 ™ е изградена около мощната ударна трошачка Nordberg NP1110M от доказаната серия NP. Тази трошачка е специално проектирана за мобилни приложения и разполага с голям отвор за подаване и здрава конструкция за дълготрайна и надеждна работа. Тя е монтирана върху шаси с хидравлично задвижвана верижна ходова част , която осигурява бързо преместване в рамките на обекта и ниско специфичо налягане върху терена. Всички транспортьори се сгъват хидравлично, без да е необходим демонтаж за транспорт.

Друга стандартна характеристика на Lokotrack® LT1110 ™ е интелигентната система за контрол на процесите на IC500. Високоразвитият IC500 контролира и коригира всички ключови параметри в процеса за оптимални резултати на смачкване/раздробяване и предоставя пълна информация за това какво се случва на различни етапи.

Новият дизайн, използващ отделни елементи: дробилка, транспортьор и машина, прави по лесно обслужването и позволява по-добра шумоизолация на всеки елемент и води до по-ниски нива на шум в експлоатация. С по-ниските нива на шум при работа Lokotrack® LT1110 ™ е много подходящ за работа в градски райони.

Рециклиране на строителни отпадъци